Tietosuojalauseke

Etusivu » Tietosuojalauseke

Tämän asiakirjan (jäljempänä tietosuojakäytäntö tai käytäntö) tarkoituksena on määrittää ehdot, joilla käsittelemme verkkosivustomme käyttäjiltä kerättyjä tietoja. Pidämme käyttäjien henkilötietojen huolellista ja turvallista käsittelyä yhtenä prioriteeteistamme. Tämä käytäntö on osa meidän ja käyttäjien välistä sopimusta, joka on kuvattu Käyttöehdot-asiakirjassa. Pääset verkkosivustolle ja käyttämällä palveluitamme annat täyden suostumuksesi sekä tietosuojakäytäntöön että verkkosivuston ehtoihin.

  1. Määritelmät
    1. Verkkosivu viittaa https://onlinecasino-mag.com ja kaikki sen aliverkkotunnukset sekä kaikki verkkosivustojen ja aliverkkotunnusten lokalisoidut versiot käännettynä muille käytettävissä oleville kielille. Verkkosivuston hallinto voi lisätä omia harkintansa mukaan uusia aliverkkotunnuksia ja käytettävissä olevia kieliä, joista kaikista tulee osa verkkosivustoa heti julkaisemisen jälkeen. 
    2. We, Ustai Meidän monikon ensimmäisen persoonan pronominit viittaavat verkkosivuston ylläpitäjään, sen laillisiin edustajiin ja Online Casino Suomi Aikakauslehtibrändi yleensä.
    3. käyttäjä viittaa luonnolliseen tai oikeushenkilöön, joka käyttää ja käyttää verkkosivuston henkisen toiminnan palveluja ja tuotteita. Käyttäjiin viitataan myös toisen persoonan pronomineilla, kuten Voit or Sinun.
    4. Tietosuojalauseke tarkoittaa tässä asiakirjassa määriteltyä verkkosivuston henkilötietojen ja yksityisyyden suojaa koskevaa käytäntöä.
    5. Päiväys viittaa kaikkiin tietoihin, jotka käyttäjä lähettää verkkosivustolla joko manuaalisesti tai automaattisesti.
    6. Tietosuojalait viittaa kaikkiin sovellettaviin henkilötietojen käsittelyä koskeviin lakeihin ja asetuksiin, mukaan lukien GDPR, direktiivi 95/46 / EY ja kaikkiin maanlaajuisiin tietosuojaa koskeviin lakeihin tai asetuksiin.
    7. GDPR viittaa yleiseen tietosuoja-asetukseen (EU) 2016/679.
    8. Cookie on tekstitiedosto, joka ladataan automaattisesti tietokoneellesi tai muulle laitteellesi parantamaan käyttökokemustasi ja auttamaan meitä ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Yksityiskohtaisempia tietoja on tämän käytännön osiossa 9.
  2. Yleiset säännökset
    1. Kunnioitamme täysin henkilötietojesi yksityisyyttä koskevia perusoikeuksiasi. Vastaavasti noudatamme tietosuojalakien yleistä noudattamista ja verkkosivuston tarkoituksia varten useita tässä osiossa esitettyjä perusperiaatteita sekä useita muita tässä asiakirjassa määriteltyjä säännöksiä. 
    2. Julistamme itsemme ja verkkosivuston rekisterinpitäjäksi GDPR: n ja muiden sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.
    3. Tietojesi yksityisyyttä koskevat määräykset koskevat vain verkkosivuston mahdollistamia palveluja ja menettelyjä, eikä käytäntömme koskaan vaikuta vuorovaikutukseesi muiden ulkoisten verkkosivustojen kanssa, vaikka verkkosivustolla olisi linkkejä muihin Internet-sivustoihin.
    4. Toimitamme verkkosivuston käyttäjien tietoja vain lailliseen, avoimeen ja oikeudenmukaiseen käsittelyyn. Siksi keräämme ja käsittelemme tietojasi vain tietyissä, nimenomaisissa ja laillisissa tarkoituksissa, jotka on määritelty tässä tietosuojakäytännössä, emmekä käsittele niitä edelleen millään tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa.
    5. Et voi siirtää mitään tämän tietosuojakäytännön mukaisia ​​oikeuksiasi kenellekään muulle tai kolmannelle osapuolelle. Voimme siirtää tämän tietosuojakäytännön mukaisia ​​oikeuksiamme, jos uskomme kohtuullisesti, ettei se vaikuta sinun oikeuksiisi.
    6. Jos joku tuomioistuin tai toimivaltainen viranomainen katsoo, että tämän tietosuojakäytännön jokin määräys (tai sen osa) on pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton, kyseisen määräyksen tai osamääräyksen katsotaan vaaditussa laajuudessa poistetuksi, muutetuksi tai päivitetty. Tämä ei vaikuta tämän tietosuojakäytännön muiden säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.
  3. Mitä tietoja keräämme?
    1. Voimme kerätä seuraavia tietoja, jotka sisältävät henkilötietoja käyttäjiltämme tämän tietosuojakäytännön mukaisesti:
  • IP-osoite;
  • aikavyöhyke;
  • selaimesi tyyppi, versio ja oletuskieli;
  • laitteen tyyppi, näytön tarkkuus ja käyttöjärjestelmä;
  • Sähköpostiosoitteesi, nimesi, syntymäpäiväsi ja muut henkilökohtaiset tiedot, jotka lähetät manuaalisesti joko automaattisesti.
  1. Kuinka keräämme tietoja?
    1. Keräämme tietoja kahdella mahdollisella tavalla: joko käyttäjät lähettävät tietoja manuaalisesti tai keräämme tiedot automaattisesti.
    2. Keräämme käyttäjien toimittamia tietoja muun muassa seuraavilla tavoilla: 
  • Kun käyttäjät ottavat meihin yhteyttä verkkosivuston kautta sähköpostitse tai muulla tavalla
  • Kun käyttäjät lähettävät valituksia palveluidemme parantamiseksi (Käyttäjillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta tehdä valitusta eivätkä sisällyttää ja lähettää sähköpostia ja muita tietoja)
  1. Osa tiedoista kerätään automaattisesti, kun käyttäjät siirtyvät verkkosivustolle. Tämä sisältää muun muassa seuraavat:
  • Keräämme automaattisesti joitain tietoja vierailustasi verkkosivustolla, mukaan lukien IP-osoitteesi, pääsyn päivämäärä, vierailujen tiheys ja tapa, jolla olet vuorovaikutuksessa verkkosivuston sisällön kanssa. Nämä tiedot kerätään auttaaksemme meitä parantamaan verkkosivuston sisältöä ja sen ominaisuuksia.
  • Keräämme tietojasi automaattisesti evästeiden avulla selaimesi evästeasetusten ja tämän käytännön osiossa 9 esitettyjen ehtojen mukaisesti.
  1. Kuinka käytämme kerättyä tietoa?
    1. Me voimme vaatia mitä tahansa edellä mainituista tiedoista aika ajoin, jotta voimme tarjota käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivuston käytöstä. Tietoja voidaan käyttää erityisesti tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen, tapojen tutkimiseen, joilla käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa, tai palvelemaan muita tarkoituksia, joita varten käyttäjä on toimittanut meille tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti . 
    2. Voimme käyttää tietojasi yllä oleviin tarkoituksiin, jos katsomme sen tarpeelliseksi oikeutettujen etujemme vuoksi. Sinulla on oikeus kysyä tarkemmin tavoista, joilla keräämme ja käsittelemme tietojasi, mutta tämä käytäntöasiakirja on edelleen ensisijainen sääntelyn lähde.
    3. Emme jaa, vuokraa tai myy henkilökohtaisia ​​tietoja Käyttäjistämme kolmansille osapuolille.
  2. Kuinka pidämme tiedot turvassa?
    1. Käytämme monenlaisia ​​teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä pitämään tietosi turvassa. Näitä toimenpiteitä ovat, mutta eivät rajoitu, tietojesi tallentaminen suojatuille palvelimille, verkkosivuston järjestelmänvalvojan ainoa oikeus käyttää kerättyjä tietoja, verkkosivuston liikenteen salaus ja muut sovellettavat toimenpiteet.
    2. Toimenpiteet tietojesi suojaamiseksi sisältävät toimenpiteitä epäiltyjen tietoturvaloukkausten käsittelemiseksi. Jos epäilet tietojen väärinkäyttöä tai katoamista tai luvatonta käyttöä, ilmoita siitä meille ottamalla yhteyttä [sähköposti suojattu].
  3. Kerättyjen tietojen säilyttäminen
    1. Ellei laissa vaadita tai sallita pidempää säilytysaikaa, pidämme tietojasi palvelimillamme vain niin kauan kuin tarvitaan tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamiseksi, tai kunnes pyydät tietojen poistamista tai jollakin muulla tavalla rajoitettu.
  4. Oikeudet, joita voit käyttää käyttäjänä
    1. Sinulla on seuraavat oikeudet tietojesi suhteen.
  • Oikeus tutustua. Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää kopio tiedoistamme, joita meillä on sinusta, tai oikeus pyytää meitä muuttamaan, päivittämään tai poistamaan näitä tietoja. Jos meillä on laillinen lupa tehdä niin, voimme hylätä pyyntösi. Jos hylkäämme pyyntösi, teemme parhaamme selittääksemme päätöksen syyt.
  • Oikeus korjata. Käyttäjillä on oikeus päivittää tietonsa, jos se on epätarkkaa sovellettavista syistä.
  • Oikeus tietojen poistamiseen. Sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista tai poistamista palvelimiltamme ja tietokannoistamme.
  • Oikeus rajoittaa tietojen käyttöä. Käyttäjillä on oikeus rajoittaa tapaa, jolla voimme tallentaa, käsitellä tai muutoin käyttää heidän tietojaan.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa tietojemme käyttöä, jos vastalause on kohtuullinen, laillinen ja väkivaltainen. 
  1. Jos haluat käyttää mitä tahansa tässä asiakirjassa esitettyjä oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa: [sähköposti suojattu].
  2. On tärkeää, että sinusta hallussa olevat tiedot ovat tarkkoja, todellisia ja merkityksellisiä. Pidä meidät ajan tasalla tietojesi tilasta koko tietojen säilyttämisen ajan.
  3. Evästeiden käyttö
    1. Sivusto saattaa sijoittaa tiettyjä evästeitä tietokoneellesi ja käyttää niitä. Käytämme evästeitä parantamaan ja parantamaan vuorovaikutusta verkkosivuston kanssa. Olemme toteuttaneet evästeet verkkosivuston yleisten tietosuojaperiaatteiden mukaisesti, jotta voimme säilyttää tietojesi turvallisuuden.
    2. Kaikkia tämän verkkosivuston käyttämiä evästeitä käytetään EU: n voimassa olevan evästelain mukaisesti.
    3. Voit ottaa evästeet käyttöön tai poistaa ne käytöstä Internet-selaimessasi. Oletuksena useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet, mutta voit asentaa muut mahdolliset evästeasetukset harkintasi mukaan. Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen käytöstä verkkosivustolta voi johtaa palvelujemme virheelliseen suorittamiseen.
    4. Voit poistaa evästeet milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että saatat menettää joitain tietoja, joita tarvitaan nopeammalle ja tehokkaammalle pääsylle verkkosivustolle sekä palvelujemme oikeaan suorittamiseen.